Feestschuur

De grote, rustieke feestschuur met haar indrukwekkende, houten dakstructuur is het pronkstuk van De Kasteelhoeve!   De schuur werd gerestaureerd in 2001 en heeft haar oorspronkelijke charme volledig behouden.
De zaal heeft een mooie akoestiek en is voorzien van modern comfort. Er is voldoende verwarming, verlichting, een grote dansvloer, een bar, koelruimtes en draadloos Internet (WiFi).

In de feestschuur kunnen 270 personen aan tafel gaan en bij een receptie is er plaats voor 400 mensen. De twee toegangsdeuren geven uit op de binnenkoer, waardoor de schuur vlot toegankelijk is voor personen met een handicap.

Voor catering kan u kiezen voor de traiteur van De Kasteelhoeve of voor uw eigen traiteur. Wij bieden u verder een ruim assortiment aan dranken (frisdranken, bieren, wijnen, cava, champagne,…).

Denkt u extra ruimte nodig te hebben voor uw feest of wenst u iets speciaals, dan helpen wij u graag.  Zo is het bijvoorbeeld mogelijk één of meerdere tenten te plaatsen op de binnenkoer of één of meerdere springkastelen voor de allerkleinsten.

Zoals u ziet, er zijn veel mogelijkheden en wij bespreken die graag vooraf  met u. Contacteer ons vrijblijvend klik hier.